10 pasi spre recunostinta

Ziua 1

Incepem seria 10 pasi spre recunostinta.

Acum va explic de ce recunostinta. De ce ne dorim sa simtim acest sentiment.

Corpul nostru are capacitatea de a se regenera. Simplul fapt ca atunci cand te tai te vindeci, asta iti araca ca corpul se regenereaza.

Cand te tai, daca stai mai mult cu locul respectiv in apa, sau cu plasture si nu respira, nu creezi mediul uscat si aerisit in care sa se vindece, atunci rana va tine mai mult timp.

La fel se intampla cu fiecare celula din corp.Unele surse spun ca fiecare celula se regenereaza la fiecare 3 ani, alte surse spun ca la 7 ani. Nu stiu sigur la cat timp, dar stiu ca se regenereaza, DACA ii cream mediu de care are nevoie pentru asta.

Sunt mai multi factori care influenteaza aceasta regenerare. Unul dintre acestea este nivelul vibrational al nostru.

Un corp normal, sanatos, are nivelul vibrational intre 70-74 MHz. Cand racim acesta scade sub 68MHz. Ca sa ne vindecam avem nevoie sa il crestem peste 90 MHz.

In imagine aveti felul cum emotiile afecteza acest nivel. Recunostinta este prima, cand trecem de la emotiile negative la cele pozitive.

In urmatoarele zile vom face exercitii zilnice pentru a ne simti recunoscatori pentru tot ceea ce avem.

Salveaza imaginea, poate vei avea nevoie de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Dedicat oamenilor sensibili

  Dragii mei oameni sensibili, vă dedic acest text cu toată inima! Multă vreme am considerat sensibilitatea mea și capacitatea de a înțelege ce simt oamenii ca un fel de

Craciunul este despre magie: iubire, joaca, naivitate, visuri implinite sau insamantate.

Voi cu ce împodobiți bradul? Dar sufletele voastre, cu ce le împodibiți?   Astăzi am primit cea mai frumoasă lecție, și am primit-o cu brațele deschise: Crăciunul este despre magie:

Invataturi fara povara -ziua8

#ziua8 După 18 ani de boala, căutări, terapie, înțelegere a mea și a lumii, am ajuns la concluzia că pentru mine boala a fost o binecuvântare. Voi scrie în următoarele