Cum un cuvânt frumos îți poate schimba ziua

images4UDNKMPK

 

Puterea cuvintelor..

De multe ori vorbim despre asta. Sunt studii făcute despre ele, despre energia pe care acestea o poartă cu ele sau o au asupra noastră.

Cred că orice om are perioade când e nervos, supărat, stresat etc. Bine că sunt unii parcă permanent așa, dar textul ăsta nu este despre ei, ci despre cei care fie trec prin ceva, sau poate doar s-au trezit aiurea.

Azi dimineață eram într-o astfel de stare ajunsă într-un punct culminant. Cred că s-au adunat câțiva drăcușori de ceva vreme și nu am reușit să îi dau afară. Mă gândeam că am nevoie de o sesiune la sacul de box, că nu am avut cum să fac asta cât am avut cârje. Aveam deja planul făcut pentru după masă: aveam de gând să îmi pregătesc mp3-ul cu Nightwish și să descarc tot lovind cu toți nervii în “toți care m-au enervat în perioada asta”. Cu ghilimele pentru că sacul înlocuiește mulți și multe. Am ajuns la dializă, mi-am luat cafeluța, m-am așezat pe scaun lângă măsuța din hol și am început să citesc știrile. După ce au început să apară restul pacienților și am terminat cafeaua, am mers la persoana responsabilă cu mâncarea să comand meniu extra pentru că e foarte bună.

Atunci s-a întâmplat, ea, Roxana, mi-a spus că arăt foarte bine azi. Eu care mă simțeam ca muma pădurii, plină de nervi și drăcușori, primisem un compliment la care nu mă așteptam și care a fost ca o infuzie de energie pozitivă. Parcă mi-a luminat ziua, eram într-o gaură neagră în care acum se întrevăd niște raze de soare.

Probabil că tot voi avea sesiunea cu sacul de box, unele sentimente au nevoie să iasă, dar nu va mai avea aceeași intensitate.

Vedeți voi.. cuvintele sunt foarte importante, cuvintele spuse sincer, cuvintele spuse cu drag, complimentele cât de mici.

Mulțumesc Roxana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

inspiratieinspiratie

mai natural, siropos, real si putin mai … scurt si cuprinzator, pentru cei cu imaginatie bogata 🙂 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.360459570706586.88838.254273607991850&type=3