A doua saptamana – Prima picatura gratis – Stress Away

Stress away este un amestec foarte aromat de la Young Living, iar in aceasta saptamana este momentul sa profiti de ocazie si sa intri in campania prima picatura gratis. Daca nu stii despre ce este vorba poti citi pe acest link.

Gary a formulat acest blend pentru a te ajuta la echilibrarea nivelului de stres zilnic. Ajuta atat adultii cat si copii, fiind recomandat sa fie difuzat in casa de 3 ori pe zi, timp de cate o ora.

De ce e important pentru tine acest lucru, cand ai o boala autoimuna?

Stresul este ceva important pentru organismul nostru. In general, pentru un corp sanatos, stresul apare intr-o situatie de fugi sau lupta. Cand ne stresam ca avem multe lucruri de facut, cand copilului i s-a intamplat ceva, atunci corpul nostru creaza cortizol si adrenalina pentru ca percepe situatia ca fiind amenintatoare fata de starea noastra de bine si echilibrul interior.

In situatii similare, stresandu-ne, cream adrenalina si cortizol. Ei bine, acestea, daca le mentinem pe timp scurt in corp ne sunt benefice, ne pun in miscare, ne opresc din amanare, din delasare si e un lucru bun. Dar dupa cateva minute, daca nu se elimina din corp prin miscare sau meditatii sau alte tehnici (despre cele pe care le-am practicat eu va voi vorbi in alt articol), se tot aduna.

In momentele cand ne enervam usor, cand schimbam prea repede starea de spirit, cand ne simtit foarte incordati si nu reusim sa ne relaxam, acelea sunt semne ca am adunat prea mult si e neaparat nevoie sa le eliminam.

De ce corpul nostru e diferit?

Cand ai o boala autoimuna corpul tau este atacat permanent. Auto-anticorpii care se formeaza ataca tot timpul celulelele tale. De aceea cortizolul (hormonul stresului) este secretat continuu. Tu TREBUIE sa gasesti o metoda prin care sa il elimini sau sa incetezi sa lasi stresul sa te afecteze.

Tot cortizolul creaza si inflamatie, care duce la durerile de la incheieturi care nu ne dau pace, iar adespre alte efecte ale stresului te invit sa citesti si aici

Multi stim si am observat ca stresul este un factor declansator al episoadelor active ale bolii

Poti elimina cortizolul prin mai multe metode: alergare, sa faci curatenie (ajuta inclusiv la ordonarea gandurilor), sa dansezi, sa canti, sa creezi, sa faci ceva ce iubesti sa faci, sa plangi etc.

Unele dintre acestea sunt practicate si de mine frecvent! Ador sa cant in masina , la volan; sa dansez (nu la volan) 🙂

Ce aleg insa mai frecvent sa fac este sa am permenent la mine uleiul Stress Away. Ma ajuta sa ma relaxez, pentru ca nu mai sunt tensionata reusesc sa gandesc mai clar, sa iau deciziile mai bune, sa fiu mai echilibrata. Si e atat de usor de folosit! Ii adaugi un rollon de la Young Living sau il cumperi preambalat in forma de rollon si il folosesti ca parfum!

Despre acest ulei iti povestesc si in filmuletul de mai jos:

Acest filmulet face parte din campania prima picatura gratis.

In saptamana 28 ianuarie – 4 februarie poti primi o mostra gratis din acest ulei, eu ti-l trimit gratuit, iar tu, il testezi cum e cel mai potrivit pentru tine, si apoi imi scrii un feedback despre cum ai simtit efectele. Mai multe informatii despre aceasta campanie si Stress Away poti gasi pe paginile mele.

Zambeste cu Lupus
Gina Agape
JAD-online

Scrie-mi, astept cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.