Hoții sau cum să te asiguri că sistemul tău imunitar te ascultă

O parte dintre voi cred că v-ați dat deja seama că eu folosesc uleiuri esențiale.

Știu că medicii nu recomanda, și în anumite situații chiar sunt de evitat, dar depinde foarte mult și de care folosești. Uleiurile esențiale din comert, majoritatea, nici măcar nu sunt naturale.

Am mirosit de curând un ulei de cuișoare. Vaaai!!! Am avut senzația că sunt la Clinica de Ortodonție pentru copii din Iași. Nu am amintiri prea bune de acolo. Timp in care uleiul pe care îl folosesc eu, de cuișoare, miroase a vin fiert 🙂

Ei? Parcă îți vine să-l consumi!

Despre ce vreau să-ți vorbesc astăzi este un amestec făcut cu ulei de cuișoare, scorțișoară, lămâie, rozmarin și eucalipt. El a fost denumit Thieves – în traducere hoții.

Acest amestec a fost realizat după o legendă din secolul XV.

Se spune că, pe vremea ciumei negre, in Franța, existau 4 hoți. Ei lucrau în industria parfumurilor și stiau ce efecte au uleiurile esențiale. De aceea, și-au pus mințile la contribuție și au creat un amestec care să îi protejeze.

Așa au început să se dea cu acest amestec și să jefuiască oamenii care erau pe moarte, FĂRĂ să se îmbolnăvească!!

Când i-a prins regele le-a dat două opțiuni : ori le tăia capul, ori i-ar fi preda regelui rețeta. Bineînțeles că au ales a doua varianta! Se spune că pergamentul cu rețetă încă exista la Muzeul Louvre.

De ce vă spun asta?

În cazul meu, și cu lupus și cu transplant, am avut multa vreme imunitatea foarte mică. Din cauza asta răceam foarte des și luăm microbi foarte ușor. Mai bine de 10 ani am avut parte de multe antibiotice și foarte tari.

Până în urmă u 2 ani obișnuiam să răcesc o data pe luna, cu sinuzita, cu Augmentin, cu complicații digestive și antibiotic și pentru colonul iritat, probiotice doar eu știu câte …

Îmi trecea în 3 săptămâni și după o săptămână iar răceam.

In ianuarie 2018 am folosit prima dată acest amestec. L-am pus în ceai, l-am diluat și pus pe sinusuri, l-am luat sub limba.

La răceală de atunci am luat doar paracetamol și am folosit uleiuri. Nu s-a mai agravat atât de tare, nu am mai făcut sinuzita și mi-a trecut mai repede.

Știu că unii se sperie, că uleiurile cresc imunitatea, că fac activitate lupica. Și știi ce? E în regula sa te simți așa! Te înțeleg!

Frica asta apare pentru că 92% dintre uleiuri nu sunt 100% naturale și au efectul asta. Diferența între ele și cele de grad terapeutic, pe care le folosesc eu, este că cele din urmă echilibrează sistemul imunitar, nu îl cresc haotic.

Folosite preventiv, aceste uleiuri ajuta enorm!

In ultimii 2 ani am răcit de 2 ori, am luat doar paracetamol și am folosit uleiuri pentru a nu lăsa lucrurile sa se agraveze.

Menționez și că iau doar plaquenil pentru lupus și nu am avut activitate lupica, doar durerile ocazionale de încheieturi, pe care le am la oboseală.

Pentru că îmi doresc să te ajut, îmi doresc să avem posibilitatea de a nu mai fi așa de fragili, îmi doresc să afli și să testezi o altă cale, îți ofer o mostră din acest ulei. Tot ce este necesar să faci este să îmi scrii și să ceri.

Am disponibile pentru tine rubrica de comentarii, pagina de Facebook zâmbeșteculupus, numărul de telefon 0753559750 sau adresa de email gina[@]zambesteculupus.com .

Ce mai aștepți? 🙂

1 thought on “Hoții sau cum să te asiguri că sistemul tău imunitar te ascultă”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post