Imunitate precara? Iata cateva solutii!

Povestea mea

Majoritatea stiti despre imunitatea mea precara, despre cum imi era frica inainte sa ma las purtata de val pentru ca as fi putut ignora raceala la picioare sau vreun curent.

Multa vreme asa mi-a fost :
Putina bataie de vant? – raceala!😱
Putin rece la picioare? – raceala!🙃
Putin curent sau aer conditionat? – raceala!🥶

Am cautat multa vreme solutii pentru a-mi intari imunitatea. E putin tricky in cazul meu pentru ca am boala autoimuna si nu vreau sa starnesc sistemul imunitar mai mult decat este cazul.

👉Sistemul imunitar al oricarui om este cel care lupta cu bolile. Protejeaza corpul de bacterii rele, paraziti, microorganisme daunatoare si celule tumorale care pot distruge organismul.

👉Sistemul imunitar este compus din mai multe feluri de celule albe (limfocite) care recunosc, proceseaza sau distrug elemente straine. Maduva spinarii creaza cateva feluri de celule albe, timusul creaza celule albe si le invata sa recunoasca elementele straine si sa le distinga de celulele sanatoase ale corpului. Limfa de asemenea are un rol foarte important in acest sens pentru ca ea duce celulele albe in tot corpul. Alte organe cu rol important in acest sens sunt nodulii limfatici, amigdalele, apedicele care ajuta la filtrarea celulelor straine.

🧐Cautand mai multe informatii despre boala mea si imunitate am descoperit importanta majora pe care o are timusul.

👻Celulele albe care ar trebui sa identifice corect in corpul nostru au niste receptori. Acesti receptori, din cauza poluarii, igienei precare, mancarii fara nutrienti, folosirii produselor chimice sintetice care contin fitohormoni, a consumului de substante distructive si multe altele, sunt infundati sau dereglati.

In sfarsit am gasit o solutie fiabila!

🕵️‍♀️🌿💦Dragii mei, dupa ani de cautari am gasit o solutie care nu as fi crezut ca functioneaza. Uleiurile esentiale au capacitatea de a curata receptori, de a reface ADN-ul, de a curata celulele si reface membranele celulare.

Le folosesc de 2 ani si jumatate si nu am avut deloc activitate lupica. In plus, nu am mai lasat raceala sa duca la sinuzita si alte complicatii in tot acest timp!

Ce puteti folosi pentru echilibrarea imunitatii?
💦1. Thieves #342308 – este un ulei pe care il folosesc tot timpul. Varianta din gama plus se poate lua intern – o picatura sub limba. Din sticla cu eticheta colorata imi fac rollon pe care il folosesc pe talpa, pe gat, pe piept daca e cazul
💦2. Immupower #336308- este un amestec pe care il alternez cu Thieves, dar nu il folosesc intern
💦3. Oragano #360508 – este un ulei fierbinte. Asta inseamna ca trebuie neaparat diluat. Daca lucrurile sunt dificile imi pun in capsule din sticluta din gama plus. Daca e suficient sa folosesc doar extern fac asta tot pe gat si pe talpa.
💦4. Inner defence #329508 – suplimente care consolideaza sistemul de aparare al organismului
💦5. Super C # 324208 – iau aceste suplimente zilnic de cand a inceput toata criza asta fantastica.

Mai exista si alte variante insa personal va scriu doar ce am folosit eu pana acum.


Pentru a afla mai multe informatii scrie-mi un comentariu si iti trimit din “ceaslov”, cum ii spune sotul meu 🙂Este o carte cu foarte multe studii si informatii cu si despre uleiuri esentiale.

Daca vrei doar sa comanzi tu direct, foloseste numarul meu de membru pentru a te inscrie #13810303. Apoi, avandu-ma ca upline poti avea parte de consultanta gratuita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post