Invataturi fara povara – ziua 9

#Ziua9

După 18 ani de boala, căutări, terapie, înțelegere a mea și a lumii, am ajuns la concluzia că pentru mine boala a fost o binecuvântare.

Voi scrie în următoarele 10 zile despre invataturile pe care le-am dobândit și poverile care s-au transformat în lucruri pozitive.

Astazi vorbim despre bucurie, si fericire 🙂

Poate inainte de a ma imbolnavi aveam impresia ca voi trai o viata lunga, si ca am timp sa fac de toate. Nu o pretuiam la adevarata ei valoare.

Asa ca ma certam cu cei dragi mai des, tineam supararile mult timp, nu iertam, nu ma iertam. Ma enervam si ma suparam din nimicuri.

Dupa ce m-am imbolnavit am inceput sa apreciez faptul ca viata este pretioasa. Ca timpul nostru pe pamant este prea scurt pentru ca eu sa fiu tot timpul nervoasa si suparata, ca lucrurile mici si frumoase sunt peste tot in jurul nostru si TREBUIE doar sa le lasam sa ne aduca bucurie si fericire in viata noastra de muritori.

Cand cineva te enerveaza poti sa devii Grizli si sa …. mormai, urli, etc

Sau, ai posibilitatea de a face ce ti-am scris ieri.

Fericirea este o alegere. Poti alege sa te bucuri de jumatatea plina a paharului, sau poti alege sa te plangi ca nu e paharul plin.

Asta nu inseamna ca ignoram jumatatea goala, ci doar ca ne bucuram de cea plina si luam masuri spre a umple restul 🙂 Cu bucurie si zambet.

Maine este sesiunea cu intrebari. Dupa aceasta vom incepe seria 10 zile cu recunostinta sau #10pasisprerecunostinta

De ce scriu eu aceste lucruri pe facebook ?
Pentru ca sper sa ajut macar o persoana sa fie mai bine. Corpul se vindeca singur daca este lasat. Noi, am fost educati de societate ca dupa 30 ani totul se schimba si ne apropiem de moarte si murim. Nimeni nu vorbeste despre regenerarea celulelor si capacitatea noastra de a schimba ceva!
Asa ca vorbesc eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Sa ne cunoastem

Buna! Am creat acest canal de youtube in care voi povesti in fiecare luni si joi despre mici lucruri pe care le-am facut pentru a ma reechilibra emotional si fizic.

10 zile fara inflamatie – ziua 9

#10zilefarainflamatie #ziua9 10 zile consecutive voi publica informații despre metode prin care putem diminua inflamația in cazul bolilor autoimune. Astazi voi recapitula cateva metode prin care puteti incepe sa diminuati

Invataturi fara povara – ziua 7

#ziua7 După 18 ani de boala, căutări, terapie, înțelegere a mea și a lumii, am ajuns la concluzia că pentru mine boala a fost o binecuvântare. Voi scrie în următoarele