Pasul 8 – Recunoștință

Astazi recapitulam si-ti vorbesc putin din experienta!
Imi dau seama ca ceea ce scriu este foarte direct. E important sa stii ca tot ceea ce scriu pe aceasta pagina sunt lucruri pe care eu le-am trait si le-am facut pentru a-mi schimba viata. Nu vorbesc din carti si te pot ajuta sa le practici.
Doar ca tine doar de tine sa le faci, nu le poate face nimeni altcineva pentru tine!!

Partea de demontare a gandurilor negative acum reusesc sa o fac singura, dar inainte de asta am avut un ajutor de nadejde. Am lucrat cu Christina care, cu abilitatile de coach a reusit totdeauna sa ma ajute sa demontez aceste fixatii pe care le aveam. Statea cate 30 minute – o ora cu mine in telefon pana ma reechilibram emotional.

Lista cu cele 10 motive de recunostinta am facut-o zilnic timp de o luna de zile. Acum o fac doar cand ma simt sub apa, intr-un fel de a spune si simt cum ma ajuta aproape imediat!

Ancore!! Am o ancora tare draguta, cu uleiul de muscata sau Geranium, care ma stimuleaza sa imi iubesc mai mult copilul interior, pentru ca eu am tendinta sa il fortez sa se maturizeze. El trebuie doar iubit.

De fiecare data cand miros uleiul ma duc instant intr-oun loc cu iubire si nazbatii :))

La stiri la televizor nu m-am mai uitat intentionat de cand m-am imbolnavit. De fiecare data cand se pierde televizorul in timpul dializei pe un canal cu stiri simt cum imi creste tensiunea si ma enervez de la felul cum prezinta pana la culorile si titlurile informatiilor. Daca e sa nu faceti altceva din aceasta lista, macar evitarea stirilor poate reusiti!

Iubeste-te mai mult!
De cand am inceput sa-mi ascult mai mult corpul si sa-i dau ce are nevoie sunt mult mai linistita si echilibrata! Am tot timpul un baton sau o ciocolata amaruie la mine 🙂

Multumesc!

Acest cuvant, ca si lista cu cele 10 motive, are puteri miraculoase:)) Ne pune pe noi intr-o stare de conectare cu pamantul si noi insine.

Multumesc pentru ca ma urmariti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

Folosirea zilnica Lemon

Prima saptamana vorbim despre uleiul esential Lemon

Uleiul esential Lemon este printre cele mai versatile si cel mai ieftin ulei de la compania din care fac parte. Are o multitudine de utilizari, dar nu imi doresc sa

Pasul 10 – Recunoștință

Astăzi este ultimul pas. Ca să cimentuim bine aceste exerciții, te invit să-mi spui care dintre ele ți-au plăcut cel mai mult și de ce. Eventual, ce schimbări ai observat