Saptamana 3 – Prima Picatura Gratis – Panaway

Te-ai trezit vreodată cu dureri așa mari încât să nu te poți mișca?

Ai mers în ziua aia la farmacie? ai cerut un unguent puternic să te asiguri că îți vor trece și îți vei putea face măcar treburile gospodarești?

Și au am făcut asta de multe ori. De cele mai multe ori ajungeam în situația în care mă gândeam că și alcoolul cu flori de crin al bunicii ar fi fost mai eficient.

Când am cumpărat prima dată kitul cu uleiuri esențiale nu mă gândeam că vor avea efect și în acest sens, și atât de repede.

Această postare face parte din Campania Prima Picatură Gratis. De aceea, dacă dorești să testezi uleiul Panaway, în această săptămână poți primi un rollon de 5 ml cu 5 picaturi ulei esențial și restul ulei vegetal de sâmburi de struguri.

Tot ce trebuie să faci este să-mi scrii în privat, și, după ce îl testezi să-mi povestești cum te-a ajutat.

Acest ulei nu poate fi folosit la copiii sub 6 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post

10 zile fara inflamatie – ziua 8

#10zilefarainflamatie #ziua8 10 zile consecutive voi publica informații despre metode prin care putem diminua inflamația in cazul bolilor autoimune. Am mai vorbit despre ftalați până acum. Ți-am mai scris despre

10 zile fara inflamatie – ziua 3

#10zilefarainflamatie #ziua3 10 zile consecutive voi publica informații despre metode prin care putem diminua inflamația in cazul bolilor autoimune. Spuneam ieri că primul lucru a fost să învăț să-mi fac

Începe campania : PRIMA PICĂTURĂ GRATIS

Salvează și foloseste la nevoie