Săptămâna 4 – Prima picatura Gratis – Peppermint

Iată-ne ajunși la cea de-a 4-a săptămână a campaniei Prima Picatura Gratis!

Până acum am trimis colete la mai mult de 10 persoane și îmi doresc mult de tot să duc mai departe misiunea Young Living : Un ulei în fiecare casă!

Menta este fantastic de utilă în cazul nostru.

De ce?

Pentru că ne poate ajuta sa evitam cafeaua. Dacă nu stiai cafeaua crează aciditate in organism. Aciditatea este mediul unde bacteriile se dezvolta cel mai bine. Noi oricum avem imunitate mica si riscam infectii destul de des. Acest mediu acid ne face rau, si in plus, din aceasta cauza se creaza inflamatii.

Și din nou : dureri, incapacitate de a adormi, oboseala, dezechilibru hormonal, stari in care nimeni nu ne intelege, oamenii pleaca de langa noi etc. Intri într-un cerc vicios din care ieși foarte greu. Poate părea absurd ca de la cafea sa se intample toate astea. Totusi, ai nevoie sa fii foarte constient de ceea ce pun in corpul tau si pe corpul tau si cum le echilibrezi.

Pentru persoanele cu boli autoimune regimul alimentar e foarte important.

Cum te poate ajuta menta?

  1. Când ai dureri de cap poți folosi menta în palme, le pui apoi căuș la nas și inspiri, sau te dai la tample sau pui în difuzor
  2. Menta ne ține treji. Am avut la un moment dat o zi foarte obositoare de dimineață. Am stat în soare pe stradă, eram într-o campanie de informare. Pe la ora 14, după masă, ne-am retras la umbră și așa mă lovise un somn!!! Așa că am pus 3-4 picături de ulei esențial de mentă în palmă și am masat la ceafă. În 15 minute mi-am revenit iar la evenimentul din seară eram activă și atentă la tot ce se petrecea!
  3. Dacă ai probleme digestive, pui o picătură pe burtă și masezi în sensul invers acelor de ceasornic.
  4. Despre alte beneficii urmărește paginile mele de facebook!

Zambeste cu Lupus
Gina Agape
JAD-online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Post