Pentru gasirea echilibrului cand ai o boala autoimuna

Întreab-o pe Gina! Lupus Uleiuri esentiale

3 modalitati simple prin care putem creste nivelul vibratiilor corpului

Fiecare lucru si fiecare fiinta vibreaza la o anumita frecventa. Bolile, in general, apar sub frecventa de 64 Hz. Un corp sanatos are frecventa obisnuita de aproximativ 74 Hz. Organismul nostru are puterea de a se vindeca. O data la 7 ani fiecare celula poate renaste, daca este lasata. Noi, prin felul nostru de a gandi influentam acest lucru. Dar, pentru asta, organismul are nevoie de frecvente de peste 86 Hz.

Cum putem creste aceste vibratii?

Am adunat 3 modalitati pe care le stiu si le folosesc eu. Daca aveti si voi metode va invit sa le impartasiti. E important ca fiecare sa gaseasca activitatea care se potriveste cu el.

1. Ascult pe youtube anumite frecvente vindecatoare.

Sunt 9 frecvente importante, fiecare are cate o utilitate. Preferatii mei sunt Meditative Mind, am rezonat cel mai bine cu ei.

Initial nu am crezut ca pot avea vreun efect. Am vazut ca ei au si fisiere care se pot asculta in timpul somnului. Si m-am gandit ca nu are ce sa-mi strice, asa ca am pus sa se auda in surdina. Dupa 3 ore de somn m-am trezit foarte energizata si am inchis muzica.

Toma necredinciosul am mai fost si pe dializa. Una din urmarile acestui proces este o durere de cap, uneori mai mare, alteori mai usoara. La un moment dat ma durea de parca era strans in menghina. Si, pentru ca nu vroiam sa iau iar pastile, am pus vibratiile de pe frecventa 174 Hz. Spre uimirea mea… durerea s-a diminuat.

Cand, dintr-un motiv sau altul, am energia joasa devin foarte bitchy, si critica. Nimic nu e suficient de bun. Uneori ajung sa incremenesc, sa nu pot face nimic. In acele momente, ca sa elimin aceasta energie, ascult acest mix pentru o curatare totala.

Eliminarea necesita iertare si iubire. Iertare fata de ceilalti si fata de noi insine. Iubire, de asemenea, fata de ceilalti si fata de noi insine.

Daca uneori nu prea-mi iese. Apelez la un mic ajutor. Si asta ma duce la metoda urmatoare.

2. Folosesc uleiuri esentiale

Fiecare ulei are o frecventa. Cel de lavanda are 118, cel de menta are 78, cel de trandafir are cea mai inalta frecventa dintre uleiuri, si anume 320MHz. Aceste frecvente sunt pentru uleiurile pure 100%. Firma de la care folosesc eu au si un blend special facut  pentru eliberare emotionala. Punand acest ulei in palme, respir adanc si calm, cate 8 secunde pe fiecare inspiratie si expiratie, timp de 5 minute.

Recomandarea mea ar fi sa va gasiti un ulei care va place si va calmeaza, si sa folositi aceasta tehnica.

Am insa o veste, nu foarte buna. Nici o tehnica nu functioneaza daca nu suntem capabili de iubire si de iertare, de sine si pentru ceilalti.

3. Iertare si iubire.

Indiferent ce se intampla, cine face, ce face, aceste doua sentimente si increderea in Dumnezeu, sau Alah, sau Mama si Tata creator sau in cine sau ce credeti voi, acestea sunt cele mai importante. Acestea completeaza tehnicile de mai sus, fara de care organismul nostru nu-si poate ridica vibratia.

Va doresc constientizare, iubire, pace, iertare si incredere !

Pentru o sanatate mai buna!

author-sign

Texte recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.