Pentru gasirea echilibrului cand ai o boala autoimuna

În Access Bars® avem 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, fără efort și eliberează cu ușurință orice lucru care te împiedică să simți bucurie și ușurință în viața ta.

Aceste puncte conțin toate gândurile, ideile, credințele, emoțiile și considerațiile pe care le-ați stocat. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a renunța la toate!

Câte dintre următoarele se aplică pentru dvs.?

  1. Ești obosit toată ziua, dar când capul îți lovește noaptea perna, creierul tău intră în exces și nu poți dormi.
  2. Ești în mod constant epuizat sau cu multă adrenalină – parcă nu poți să te relaxezi în viața ta și să obții un „mediu” fericit.
  3. Ați încercat meditația, yoga, jurnalizarea și multe altele – dar nu vă puteți liniști mintea suficient de mult timp pentru a simți beneficiile,
  4. Vi se pare obositor să țineți pasul cu toate aceste practici.
  5. Ați încercat fiecare practică de wellness din bloc și apoi unele, și nimic nu pare să vă ajute să vă relaxați.

Beneficii

Sute de mii de oameni au folosit barele de acces pentru a schimba multe aspecte ale corpului și ale vieții lor, inclusiv somnul, sănătatea și greutatea, banii, sexul și relațiile, anxietatea, stresul și multe altele. Access Bars® poate simți că apăsați butonul de ștergere de pe hard diskul aglomerat al computerului – doar că de data aceasta vă creați spațiu în creier.

Lucruri precum modele de gândire negative sau acel nesfârșit discurs mental care te ține treaz noaptea pot fi eliberate și pot face loc pentru calmul pe care l-ai căutat.

Ce simți?

A avea „Barele rulate” (a primi o sesiune) este relaxant și liniștit; imaginați-vă efectele secundare ale unui masaj extraordinar sau plimbare în natură. În cel mai rău caz, asta e tot ce vei simți! În cel mai bun caz, puteți simți un sentiment de ușurință totală, spre deosebire de orice altceva, care va începe să vă schimbe toată viața.

Iată câteva mărturii despre Acces Bars
Mai departe aveți câteva filmulețe în care specialiști în neurologie, psihologie sau în termografie explică ce rezultate au observat după o sesiune de Acces Bars sau după o serie de 10 sesiuni. Rezultatele sunt extraordinare!

Aici poti vedea care sunt zonele specifice care vor fi atinse într-o sesiune de Acces Bars

De aici puteți afla în limba română, despre această tehnică.

Pentru a veni la o sesiune de Acces Bars intra pe pagina „Programează o seisune” și alege când îți este potrivit.

Dacă ai întrebări mă găsești pe rețelele de socializare la care găsești inconițe sub logo-ul Zâmbește cu Lupus de sus.