Pentru gasirea echilibrului cand ai o boala autoimuna

Scopul acestul blog este de informare și susținere în dezvoltare și reechilibrare în special persoanele cu boli autoimune, pentru că aceasta este parte din misiunea mea pe pământ.

Totuși, la cerere pot susține și alte persoane, în funcție de necesități.

Cum poți folosi site-ul

Informează-te cu privire la boala ta. Ce anume crează activitatea lupică? În ce momente din zi ți-e mai difici? Cum poți crea obiceiuri care să îți ușureze din provocări?

Citește articolele, pune întrebări în comentarii, scrie-mi un email dacă așa te simți mai în siguranță. Comunicarea este primul lucru pe care o persoană cu boală autoimună trebuie să îl învețe. Mulți credem că știm să vorbim dar de fapt nu e așa.

Programează o sesiune de terapie sau de consultanță și află cum te pot susține pe tine, specific. Este linkul de sus unde scrie „Programează o sesiune”. Intră acolo și alege opțiunile potrivite ție. Vei fi contactat sau contactată pentru confirmare.

Ca să afli mai multe lucruri despre terapiile pe care le practic intră pe paginile specifice de sus și citește detaliile. link link servicii

Sub sigla Zâmbește cu Lupus găsești linkuri către conturile mele de pe rețelele de socializare. Adaugă-mă sau apasa follow pentru a fi în contact mai ușor. Între noi fie vorba, permanent pe paginile de facebook vei găsi informații pentru susținerea ta.

În partea de jos a paginii găsești câteva informații despre mine, dacă vrei să mă cunoști mai bine.

Când intri pe o pagină sau pe un text vei găsi în stanga sau în dreapta, diferă la unele, mai multe lucruri. Mai întâi vei găsi titlurile textelor cele mai recente. Apoi vei găsi categoriile în care sunt incluse textele. Dacă vrei să afli cum să faci anumite lucruri să te reechilbrezi intră în categoria „Cum să?”. În categoria „Evenimente” vei afla despre webinarii și prezentări care au fost și care urmează. În categoria „Lupus” găsești lucruri specifice bolii. E important să știi cât mai multe informații despre ea ca să poți să își controlezi cât mai bine recăderile. În categoria „Personal” scriu câteodată lucruri despre mine, întâmplări din care poate reușiți și voi să învățați ceva sau poate vreți să mă cunoașteți mai bine. În categoria „Uleiuri esențiale” sunt informații specifice pe uleiurile cu care aleg să lucrez. Fiind vorba de boli autoimune dacă nu folosim uleiurile cele mai bune riscăm recăderi și putem face mult mai rău decât bine.

Apoi, mai jos puțin găsești un preview pentru pagina de facebook Zambeste cu Lupus. Apasă like pentru a rămâne la curent cu noutățile.