Pentru gasirea echilibrului cand ai o boala autoimuna

Salut!

Numele meu este Gina Agape, sunt o persoană obișnuită, ca și tine.

Sunt în primul rând femeie, fiică, soție, soră, prietenă, cunoștință, stăpâna unui cățel bucuros pe nume Schnaps și învingătoare în lupta cu Lupus Eritematos Sistemic. Duc această boală de 20 ani iar de 8 ani nu am mai avut deloc activitate lupică.

Îți spun aceste lucruri pentru că am cunoscut multe persoane în situația mea care nu știau ce să mai facă să se reechilibreze. Așa că am făcut acest blog.

Poate ai o prietenă sau un prieten cu boală autoimună, dă-le acest link și sugerează-le să citească sau să mă contacteze în privat.

Scopul pe care mi l-am propus este să susțin 1000 femei pe drumul spre reechilibrare. Fac acest lucru pentru că știu și înțeleg cum e să nu îți dai seama ce și de unde pornește, ce îți sensibilizează așa de mult corpul, ce îți activează iar anticorpii, cum să diminuezi anxietatea, frica, și multe altele.

În acest moment sunt la numărul 11. Am drum lung, dar sunt încrezătoare.

Despre blog

Aici vei găsi articole despre cum să te reechilibrezi emoțional, cum să găsești soluții de diminuare a stresului, de eliberare a furiei și în sine, reechilibrare emoțională care aduce cu sine reechilibrarea fizică.

Articolele vor conține și linkuri către studii făcute, pe care te invit să le citești, pentru că singura persoană care îți poate reda controlul asupra vieții tale ești doar tu. Informația este putere.

Cum te pot susține

Tehnicile pe care le folosesc sunt unele simple și altele combinate.

 1. Consultanță – o sesiune preliminară pentru a decide ce ai nevoie mai departe. Ea poate fi pe oricare terapie practic eu și costă 65 lei – durează 30 minute – o oră
 2. Consultanță uleiuri esențiale – o sesiune în care îți vei da seama ce uleiuri poți folosi pentru provocarea pe care o ai – costa 100 lei dacă nu ești în echipa mea, și gratis dacă ești în echipă. – durează maxim o oră.
 3. Multireflexologie Dien Chan – include consultanța și terapia – și costă 220 lei. Vei pleca și cu un amestec de uleiuri esențiale pe care îți voi explica exact cum să îl folosești pentru a te susține cât ești acasă. – durează 1-2 ore
 4. Acces Bars – terapia se face doar în persoană și costă 180 lei. Pentru sesiune doar de curățare și deblocare, care poate fi făcută la distanță, costul este de 100 lei. – dureaza 1-1,5 ore
 5. Aroma Power Lifting – e o tehnica la care folosim uleiuri, tehnici NLP, tehnici de deblocare, de eliberare, terapia prin arte combinate și psihologie. Este foarte puternică atunci când repeți aceleași tipare, când ești blocat sau te autosabotezi și vrei sigur să ieși din această situație. Costul unei sesiuni este de 300 lei în persoană. Dacă vrei să facem la distanță e nevoie să ai uleiuri sau să ți le trimit. Dacă ți le trimit te costă în plus 50 lei, dacă ai uleiurile necesare te costă mai puțin cu 50 lei. – dureaza 1-2 ore
 6. Terapie prin arte combinate – aceasta este recomandată atât copiilor cât și adulților. Îmi place în mod deosebit să lucrez manual, muzică și dans. – pretul este de 150 lei sesiunea de o oră.

Cum mă poți contacta

Daca ai întrebări îmi poți scrie la gina.agape @ gmail . com , mă poți suna la numărul de pe pagina de FB

Sau poți da like acestor pagini pentru a afla informațiile noi în timp real.

https://www.facebook.com/paula.gina.agape

https://www.facebook.com/zambesteculupus

Sau îmi poți trimite mesaj pe unul dintre aceste conturi

Tu cum îți menții echilibrul

1 Comment

 1. Hi there,

  My name is Christina McGrath and I’m the head of content at Verywell.com, a health & wellness site that provides simple, expert advice to 20M readers a month.

  Could you help us raise awareness on Lupus by sharing this robust, ultimate guide (reviewed by board-certified physicians):

  https://www.verywellhealth.com/what-is-lupus-2249968

  This may be a good place to share it?
  https://zambesteculupus.com/category/diverse/
  (though any place you prefer would be much appreciated)

  Thanks very much for your time.

  Warmest Regards,
  Christina McGrath, RD, CDN
  Health Editor, Content – http://www.Verywell.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.