Pentru gasirea echilibrului cand ai o boala autoimuna

Evenimente

Reducere de 50% în perioada 15 noiembrie – 15 decembrie!

Sărbătorile se apropie și toți ne dorim să fim bucuroși, liniștiți și să ne revedem rudele și prietenii fără stres. De aceea m-am gândit că o reducere de 50%, valabilă în perioada 15 noiembrie -15 decembrie 2021 este potrivită pentru cei care vă gândiți în perspectivă.

Eu observ așa:

În septembrie a început școala – stres, zăpăceală, școala cu prezență fizică, școala online, haos maxim, lipsa unei siguranțe a zilei de mâine. Aceste lucruri pun presiune pe noi, ne forțează să ieșim din zona de confort și să ne adaptăm la noile situații.

Octombrie, noiembrie – toamnă, pregătiri în grădină, treburi, oboseală, instabilitate cauzată de covid.

Decembrie – luna cadourilor, cauta, pregătește, cheltuie bani. Iar pentru femei este cu siguranță mai complicat – pregătește casa, cadourile, ai grija de copii, fă curățenie, oboseală și tot ce înseamnă.

Când mai ai timp pentru tine?

Mă întreb, tu, femeie, când mai ai timp pentru tine? Ai vreme măcar rintre picături să faci un duș și să bei o cafea? Ai timp să îți răsfeți trupul frânt și obosit?

De aceea îți ofer acest cadou – 50% reducere

În prevenirea zilelor de epuizare nervoasă și a reacțiilor nepotrivite și necontrolate atunci când copiii cer încă ceva, și încă 5 minute de atenție iar tu nu știi de unde să începi în bucătărie, îți ofer această oportunitate de a beneficia de o sesiune online sau offline.

Ce putem lucra împreună online

Deși eu sugerez insistent să fie sesiuni fizice, pentru că astfel te vei putea deconecta și relaxa, pot face și câteva sesiuni online unde tu vei face ce te ghidez eu de la distanță.

  • Aroma Power Lifting – Cu aceasta poți regăsi în tine de ce-urile profunde legate de reacții nepotrivite în vremuri stresante – astfel apoi poți să le lucrezi și integrezi. Aceasta este redusă la 150 125 lei! Cred atât de mult în această tehnică încât o reduc mai mult de 50%!
  • Consultanță în Multireflexologie Dien Chan – te pot învăța online să faci anumite mesaje pe corp care să te ajute la relaxare și stare de bine – sesiunile reduse la 100 lei!
  • consultanță pe folosirea uleiurilor esențiale. Dacă durează până în 22 minute e gratuit, daca problemele sunt mai complexe și necesită studiu în afara acestor 22 minute voi percepe o taxă modică.

Cum te pot ajuta cu prezență fizică

Oferta, atunci când vii la mine este mai generoasă, iar tehnicile vor fi mai eficiente. Privește mai jos întreaga listă și alege din timp. Voi oferi atât cât timpul îmi permite, iar acesta nu este foarte mult!

Iată:

  • Aroma Power Lifting cu o gama mult mai variată de uleiuri esențiale decât pot trimite când facem online. Astfel voi putea personaliza mai bine procesul, să îți fie ție potrivit. Doar acum la prețul de 125 lei!
  • Terapie Multireflexologie Dien Chan – la cabinet pot folosi uneltele specifice, îți pot face tratamente și formule specifice pe nevoile tale – lucru care are efect mult mai puternic decât ce putem lucra online. Doar acum la prețul de 100 lei!
  • Consultanță în folosirea uleiurilor esențiale. Când vii la cabinet îți fac și testare iTOVi pentru a vedea exact ce are nevoie corpul tău, și pornim de acolo, în cunoștință de cauză. Doar în această perioadă este 30 lei!
  • Masaj Raindrop – masaj cu 9 uleiuri esențiale pentru revigorare și energizare. Pe lângă efectul uleiurilor, îți acorzi și 60 minute de relaxare, răsfăț și deconectare. Doar acum la prețul de 120 lei!
  • Acces Bars – este dovedit prin testări și analize că Acces Bars ajută la relaxarea corpului, la reducerea inflamației și reducerea stresului. Doar acum, la prețul de 50 lei!

Cum ar fi dacă oamenii ar fi mai relaxați și mai fericiți de sărbători?

Îmi doresc mai multă fericire, acceptare, relaxare pentru cei din jurul meu, și pentru mine uneori. Făcând aceste cadouri pentru voi simt că îmi aduc aportul, atât cât pot, pentru a atinge împreună acest țel.

Totuși, totul începe de la noi, de la fiecare.

Iar tu, poți începe programând una dintre sesiunile menționate mai sus. Spune DA bucuriei! spune DA relaxării! apasă aici.

Te aștept cu drag să îmi spui care dintre aceste terapii ți-ar prinde cel mai bine în această perioadă.

Ca alternativă, îmi poți scrie pe facebook sau pe instagram, sau mă poți suna la numărul de telefon afișat sus pe pagină.

author-sign

Texte recomandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.